STEAKHOUSE PIZZERIA

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 333 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Steakhouse Pizzeria. Meer weten? Ontdek meer

29 sep 2022 om 20:52 Het was niet te eten, alles in de prullenbak.
27 sep 2022 om 15:57 Heerlijk eten
24 sep 2022 om 19:08 Snelle bezorging, erg lekkere pizza en pasta's
18 sep 2022 om 20:52 Vroeger was het eten super, nu niet meer. Burgers waren bijna zwart, broodjes hard. Frietjes zo weinig en koud. Zelfs voor een zondag duurt de bezorging te lang. Jammer, zo was het voorheen niet.
18 sep 2022 om 12:37 Bezorging was prima, eten goed op smaak maar wel koud. Dat was jammer.
17 sep 2022 om 9:29 Niet ontvangen wat ik besteld had helaas. Er ontbraken dingen en er waren een aantal dingen zonder overleg vervangen voor wat anders.
15 sep 2022 om 2:37 Heerlijk eten. Nog lekker op temperatuur. Zeer goed op smaak. Hele vriendelijke bezorger. Echt een aanrader als je in ploegendienst werkt. Ze zijn tot laat nog open.
11 sep 2022 om 20:28 Altijd lekker eten, ben al jaren vaste klant en nog nooit teleurgesteld geraakt. Enige is dat soms de opmerkingen niet worden gelezen (dus dan kan je beter even bellen).
10 sep 2022 om 10:52 Top!
10 sep 2022 om 4:36 Rond uit goor, 2 uur op eten moeten wachten. Bestelling klopte niet als we belde meteen opgehangen. Eten was koud en onwijs smerig . Slappe drapperige patat en burger. Turkse pizza was net rubber. Nooit meer
9 sep 2022 om 15:27 Lekker eten