STEAKHOUSE PIZZERIA

Recentebeoordeling


3 sterren uit 427 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Steakhouse Pizzeria. Meer weten? Ontdek meer

26 jan 2023 om 18:28 Had een schwaormarol.bestelt maar kreeg loempia's
24 jan 2023 om 18:36 Lekker eten en vriendelijk personeel
17 jan 2023 om 5:34 Het slechtste eten wat ik ooit besteld heb.voor 13€ krijg je een half bakje pasta…..endan is het nog erger dan baby eten…..nooit meer hier bestellen……
15 jan 2023 om 8:55 volgende keer doorbakken graag.
15 jan 2023 om 5:51 Eten besteld en langer dan een uur gewacht. Verkeerde producten en niet alles zat er bij. Het was koud , niet goed gebakken dus gewoon weg smerig
14 jan 2023 om 20:48 Pizza veel te koud bakje knoflooksaus je moet zoeken waar de saus is 1 ster op zijn plaats als je echt echt honger hebt is dit een aanrader
11 jan 2023 om 20:40 Altijd tevreden over steakhouse, kan me totaal niet vinden in de reviews..? Grote pizza en lekkere kapsalon met veel saus en vlees.
11 jan 2023 om 1:41 Die pizza was echt vies
8 jan 2023 om 21:27 Een lekkere kapsalon, maar misschien beter om de salade+knoflooksaus apart te serveren. De sla was erg slap in de kapsalon.
6 jan 2023 om 3:06 De satesaus zag er uit als diaree in een laagje water en was echt tering smering
5 jan 2023 om 22:50 Wat een stel gierige krenten zijn dit geworden prijs omhoog kan ik mee leven maar ook minder geven voor dat geld. Kapsalonbakje word eerst dicht geknepen zodat er minder in gaat. Wat een smerige bende zeg ik type dit op het toilet zo erg is het diare
5 jan 2023 om 20:16 Kan er ook in het lijstje "niet bezorgd" komen te staan? Eten is niet geleverd, gebeld na een uur, afgepoeierd met: "Komt er aan", uur later bel ik terug, meteen naar voicemail, nooit meer bij stakehouse, OOIT!